Dealer worden?

De moderne maatwerk sierhekwerken zijn bij ons de standaard. Alles is strak maatwerk! Alle producten zijn thermisch verzinkt en daarna met een duplex werking in een matte uitstraling afgewerkt wat resulteert in een ultra hoge bescherming tegen corrosie.

Wilt u ook graag gebruik maken van deze hoge kwaliteit, die zeer concurrerend geprijsd is, dan kunt u mogelijk een dealer c.q. partner worden.

Wij geloven in groei en dat je dit alleen kunt bereiken door een nauwe samenwerking. Samen is daarbij het kernwoord.

Wij onderscheiden de volgende dealers:

  • Gold-dealers.
  • Silver-dealers.
  • Bronze-dealer.

Wat houdt welke dealer in?

Gold-dealer

Een Gold-dealer heeft bescherming over een bepaald postcode gebied. Aanvragen welke bij ons binnen komen zullen wij actief doorsturen naar de Gold-dealer.

Welke voordelen zijn er voor een Gold-dealer nog meer?

De Gold-dealer heeft naast de grootste korting ook de beschikking over trainingen en jaarlijkse fabrieksbezoek. Daarnaast worden de Gold-dealers voorzien in de meest actuele informatie en modellen.

Wat vragen wij van een Gold-Dealer?

U heeft een beschikbare ruimte om de showmodellen te kunnen laten zien. Werkend. Deze showmodellen worden aangeschaft door de Gold-Dealer.

Silver-dealer

Bij een Silver-dealer denken wij aan professionele hekwerkbedrijven met montagedienst. Zij hebben veelal eigen klanten en projecten en kunnen daarbij ook met enige regelmaat sierhekwerk gebruiken.

Bronze-dealer

Bij een Bronze-dealer denken wij aan hoveniers, welke ook met enige regelmaat projecten hebben. Zij kunnen dan ook gebruik maken van de Gold-dealer om met hen samen de projecten aan te gaan.

Ook kan de hovenier de eind-klant dan adviseren om te gaan kijken bij de Gold-dealer in de showtuin.

Wij zijn nog actief op zoek naar Gold-dealers, verdeeld over Nederland.

Wilt u graag een Gold-dealer worden, dan bespreken wij de mogelijkheden graag met u.

Zou u graag één van bovenstaande partners willen zijn, neemt u dan contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Uw gegevens